Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Ett livstecken

AllmäntPosted by Linnea Mattsson Sat, November 09, 2013 23:12:13
Jaha, ser inte ut som om det blivit någon bättring på bloggfronten, men här kommer ett livstecken i alla fall.

Vet att höstarna innehåller lite för få timmar/dygn för min del. September-november är det mest jobb och älgjakt, men skulle tro att det här är sista helgen för min del, sedan gör jag patron ur för i år.

Även om det är mycket och ingen ledig tid hemma så är det jäkligt skönt att bara öppna frysen och hämta sig en köttbit när man behöver. Men det ska bli skönt att kanske få sova lite längre än till kl 5-6 på morgonen innan snön kommer med buller och bång.
Kan inte direkt klaga på dessa vyer då man sitter på pass även om temperaruren var nere på-10 i morse
Och alla tre hundarna mår också bra, var ju till veterinären för ett tag sedan på återbesök efter avslutad medicinering. Hon var riktigt imponerad av hur bra hon blivit, visst hon är fortfarande lite "krum" i ryggen och kommer väl så att förbli. Men nu är det full fart på henne och det är jätte skönt. Då är det bara att hoppas att det håller, annars så får vi börja med kortisontabletterna igen, men nu håller vi tummarna.

Sonen stack i väg till Vemdalen på forumet där i torsdags. Hade bunkrat upp riktigt ordentligt, det var visst någon påse också med div innehåll. Tror inte de drabbas av uttorkning i alla fall. Sedan var det den obligatoriska maskeraden.Magnus Uggla skulle förklädnaden vara. Ja vad gör man inte för sina barn, fixa en passande tröja med hjälp av T-shirt transfer var ju inte så svårt. (papper som man kör i skrivaren och sedan stryker fast på tex t-shirt).

han kommer hem i morgon kväll, skulle tro att det blir direkt i säng. Har nog varit en hård helg, men rolig.
Nu hoppa själv i sängen, min hårda helg blir i älgskogen.

Ha de