Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Long time no see

AllmäntPosted by Linnea Mattsson Wed, October 16, 2013 21:12:53
Ja här var det minsann inte i går man uppdaterade bloggen, skäms på mig.smiley Fortsätter man så här är det snart ingen mening med blogg. Ska försöka bättra mig, men har visst sagt det tidigare. Tappade all inspiration i och med att hundarna blev sjuka.

Ja hundarna hur är det med dom. Ja i skrivande stund är det rätt bra. Mina hundar mår bra, blodörat har väl spökat ett par gånger, men är Ok nu. Mammas lilla Lova har ätit sina kortisontabletter tills för någon dag sedan och hon mår också bra är pigg och alert, om ändock lite stel men full i bus. Så nu får vi se hur det håller, ska på återbesök till veterinären den 24 så får vi se vad hon säger.
För övrigt är det väl som vanligt på ranchen, med andra ord fullt upp. Älgjakten har ju hållit på ett tag, haft uppehåll och börjat igen. Får väl se hur länge man är med, beror ju lite på vädret och kylan.I söndags var det dimma mest hela dagen och lite småkyligt, men på något vis är även den vacker om man sitter på rätta stället och det gjorde jag i kanten på en myr.
Många tycker nog att man är knäpp som kan sitta och titta på martallar i dimma i flera timmar. Ja, de kanske har rätt. Fast i bland är det rätt skönt att va lite dimmig, det känns som man är i sitt rätta element då, man kan inte annat än koppla av och sitta och filisofera, kanske planera nya projekt.

Men hittills har ju hösten varit helt underbart vacker med alla sina klara färger.

Äppelträdet har några höstlöv kvar, men annars ligger de flesta löven på marken nu. Men de har visst lovat snö dom närmsta dagarna och ja, vad ska man säga, det var väl väntat fast inte efterlängtat från min sida. Har inte satt vägkäpparna än och traktorn står ute, så för mig får den gärna vänta tills de är inhandlade och satta och traktorn är under tak.

Nu får vi hoppas att det inte blir lika länge tills nästa gång man är här inne, så på återseende får man väl säga då.
Ha de