Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

So far so good

AllmäntPosted by Linnea Mattsson Sat, September 14, 2013 21:06:54
Det var ju inte i går man var inne på den här sidan och bloggade precis. Men i ärlighetens namn så har jag varken haft tid, ork eller lust till någon uppgradering tidigare pga. allt strul som det varit med hundarna.

Men nu ser det i alla fall lite ljusare ut, ett tag i alla fall, men vi ropar inte hej ännu.

Mina hundar mår i alla fall relativt bra, det är bara Rinah som fått tillbaka blodörat en gång till men inte lika mycket och det verkar som om det håller på att ge sig.

Mammas lilla Lova mår också bättre men går fortfarande på medicin. Vi har varit två gånger på återbesök på djursjukhuset och efter första gången så fick hon börja med kortisontabletter.

Efter att ha ätit dem i en vecka så var vi på återbesök nr två. Veterinären tyckte att hon blivit mycket bättre och berättade att de som blir opererade är i samma skick som Lova var nu efter medicineringen, men vi ska fortsätta med kortisonet några veckor till, först full dos sedan halv för att sedan trappas av, och det är väl då som vi får facit i hand.

Men hon är i alla fall sitt vanliga jag och om hon fick så skulle hon springa och leka, men det får hon ju så klart inte utan har fortfarande sträng vila. Men det är i alla fall skönt att hon har gnistan kvar för det hade hon inte riktigt tidigare utan var riktigt risig. Vi trodde nog inte att hon skulle repa sig så bra som hon gjort och det trodde nog inte veterinären heller så, So far so good. Sedan får tiden utvisa hur det går.

Älgjakten har ju också dragit igång så på helgerna sitter man på pass och karvar fläsk, det har ju inte gått någon nöd på en direkt i det här fina höstvädret, men det skulle visst bli ändring på väderfronten också. Resultatet har väl inte varit så lysande men lite kött har det i alla fall blivit.

Sedan kan ni ju alltid gå in på den här länken och kolla. (I dom trakterna är jag och jagar, i huset i korsningen bor jaktledaren)

http://www.youtube.com/watch?v=06B1EoEWRiE&feature=player_detailpage

Vet inte om man ska tycka det är häftigt eller skrämmande, det är nog en känsla av både och faktiskt.

Snart dags att krypa till kojs, klockan ringer vid fyra om man ska hinna i tid.

Ha de