Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Semesterjobb

AllmäntPosted by Linnea Mattsson Thu, August 01, 2013 22:18:17
Tänkte att jag skulle visa vad jag sysslat med på semestern, ja då vi inte har sjukstuga eller klipper gräsmattan iförd dunjacka i juli vill säga. (OK kanske inte dunjacka senaste veckan då).
Köpte ett par fönster i höstas som jag tänkte ha till kommande projekt. De var ju inte de vackraste jag sett men helt klart med viss potensial.

Så vad passar väl bättre en kylig sommar än att starta upp inomhus med ett projekt.
Det blev ju en hel del jobb med dessa, men efter en massa slipande, byte av kitt, sågande, mätande och målning i omgångar och en del svordommar (får jag nog erkänna att det också blev). Så blev det någonting utav det i alla fall.
Ja det var ett fönster, det är långt ifrån perfekt men helt OK för mig. Men jag har ju ett till som ska bli ett likadant skåp. För tanken är att de ska sättas upp på väggen i vardagsrummet med ett hyllplan mellan. Ja vi får väl se när det blir klart eller OM det blir klart. Ja Rom byggdes inte heller på en dag, håller ju på att bygga mera staket också. Det gäller att varva sina projekt, varför hålla sig till bara en sak ombyte förnöjer eller?

Ha de