Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Sjukstuga

AllmäntPosted by Linnea Mattsson Mon, July 29, 2013 20:37:42
Ja, jag säger då det. Är det inte folk så är de fä som behöver sjukvård. Förra helgen besökte vi i alla fall det här stället.

Ja inte med mamsen för henne är det fullfart på. Nej den här gången var det sonen. Skulle hämta honom på söndag då han sovit över hos en kompis efter Stråket. Då jag pratade med honom på fm så berättade han att han hade ramlat och landat på armen och kunde knappt röra den i vissa lägen. (jojo så kan det gå)

Då sa mamman att det är väl lika bra att ta en sväng förbi akuten när jag hämtar så de får titta på armen ifall det blivit någon spricka. (Vi börjar ju på kunna den där vägen och rutinerna på akuten vid det här laget). Så det var väl lika bra att va förutseende nu då, så vi slapp hem och vända och så vi visste om armen var brukbar för måndag och jobb..

Tack och lov så var det ingen spricka och armen brukbar för jobb, och hemma från jobbet tänkte då sonen rakt inte vara och på jobbet åkte han.

Sommar har vi också ÄNTLIGEN fått så nu kan man hänga av sig dunjackan igen, ja jag hade faktist den på mig en del kvällar då jag var ute med hundarna. Jamen för sjutton +4 grader i juli, tacka tusan för det att det är OK med dunjacka.

I helgen var vi till Fäviken, varmt och skönt tyckte jag, hett som tusan tyckte andra.Inte så mycket folk på söndagen men sammanlagt på tre dagar så hade det varit 29000 personer och det är ju inte illa. Så mycket handlande blev det inte heller. Mannen och sonen köpte hagelskott och själv köpte jag ett nytt koppel till hundarna.

I dag måndag så tog jag och åkte till det här stället.Som sagt, är det inte folk så är det fä.
Stackars lilla Rinah hade fått blodöra, så det var bara att packa in henne i bilen efter att vi bokat tid.Så då har man en konvalisent hund några dagar. Men de tvåbenta mår i alla fall bra.

Mellan varven så tog jag och häftade fast lite kycklingnät på ett fönster utan glas. Tänkte jag skulle sätta upp de stackars få rosetterna som vi har erövrat, även fast de är långt ifrån värdefulla så är det ju roligt att ha och då inte bara liggandes i en hög på hyllan.
Visst ja, jag håller också på med fortsättningen av staketet, men måste ha lite mera bräder först.

Blir inte så lång bit i år men naggande god.

Det var visst allt från ranchen denna gång.

Ha de