Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Vår bästa tid är nu

AllmäntPosted by Linnea Mattsson Mon, July 01, 2013 23:05:20

Jamen, vad ska man säga? Vädret har väl inte kunnat börja bättre den här veckan.smiley än med sooool. Japp, jag har börjat semestern idag, så jääkla skönt. Som jag har väntat och längtat och ändå går ju ett år så fort.

Vad jag ska göra på semestern återstår att se, det finns ju alltid något som behöver fixas på ranchen så sysslolös behöver jag absolut inte vara.

Just nu så känns det som om allt jobb är övermäktigt och tanten behöver lite vila. Men ska väl fortsätta en liten bit till på staketet, färgpenseln kommer väl fram både på roliga och mindre roliga projekt t.ex. så måste fönstren börja få sig en make over.

Sedan så ska väl spaden i jorden lite här och där + lite annat smått och gott. Så jag kommer inte att ligga och slappa hela semestern om nu någon trodde det, men någon dag blir det nog.

Även hundarna har semester, Rinah njuter när dörren är öppen hela dagarna och hon kan gå ut och in precis som hon vill, finns ingen som är så avslappnad och soldyrkare som hon.

Ser väldigt skönt ut i alla fall.

Hon kan Toya också, även fast hon sover mest med ett öga i taget, man kan ju missa något och framför allt så måste man hålla koll på vart matte är.

Nu då ens barn är stor och står på egna ben, då har man en hund som ska hänga en i kjolen och undra vart man ska. "Inte utan min matte"

Fast mig gör det inget, det är ju det jag gillar att ha hundarna omkring mig. Det är en del av livet med att ha hund, det är ju därför jag har så svårt att åka bort utan dem, och man är alltid älskad av hundarnas villkorslösa kärlek.

Va! var det mig du pratade om? Mina fina guldklimpar

Ha de

"Vår bästa tid är nu, vem minns den snö som kanske föll i fjol"