Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Tiden

AllmäntPosted by Linnea Mattsson Sun, June 09, 2013 21:59:52

Ja, det var ju det här med tiden, den räcker ju som aldrig till i dagsläget, och hux flux så har det blivit juni. Hur gick det till?? Måste bero på åldern, man har blivit glömsk och "senrådig" inte lika rapp som i yngre dagar. Ja nått måste man ju skylla på i alla fall.

Sommar hade vi i alla fall drygt en vecka och den får gärna komma tillbaka, för värme det gillar jag och Rinah, tror inte det finns någon hund som kan ligga och pressa i solen som hon.

Och ibland så var det ju också skönt att ligga i skuggan under trädet, ser ju inte ut som det går någon nöd på guldklimparna.

Jo då veden den kom också in, men vi fick stapla det sista för att det skulle få plats, så nu är man rustad inför vintern även ett år till.

Guckuskon blommar så fint nu, men jag tror att den är tidig i år. Tror inte det finns någon finare blomma.

Bakonglådorna har också blivit planterade, där kör jag som vanligt och med säkra kort så det fick bli pellargoner i år igen.

Även i urnorna, där fick fjolårets pellargoner plats.

Sen så ska jag visst leva familjeliv några dagar denna vecka, då sonen och mannen ska sätta nya bräder på en gavelvägg. Ja själv åker jag på jobbet, tror det blir bäst så.

Sen så vet ju jag vad jag har att göra på semestern, åtta meter upp efter väggarna. Ursch, jag som vill ha bägge fötterna på jorden.

Ha de