Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Ljuslyktans blogg. Ett vardagsliv i ur & skur.

Lugnet före stormen

AllmäntPosted by Linnea Mattsson Fri, May 10, 2013 12:20:09

Ja jag vet inte riktigt om man ska kalla det är lugnt eller om det är lugnet före stormen.

Sjuklingarna verkar hålla sig på mattan i alla fall så på den fronten är det lugnt.

Några valpar blev det inte heller i år då Toya var tom. Det fanns väl någon mening med det också i all denna virrevarra med sjukhus besöken och ovissheten som var. Men måste erkänna att det blev helt tomt i huvudet efter att jag varit på ultraljudet med Toya och det konstaterades tomt.

Inte för att jag kommer att sitta sysslolös i sommar, nej den risken finns inte men jag hade längtat efter valpar och ställt in mig på valpar i sommar. Men det blir inte som man tänkt sig alla gånger och det är väl bara att acceptera. Så nu får man börja tänka och planera i andra banor istället.

Ett stort projekt som är alla vårar är ju den där veden som ska fixas till nästkomande vinter, den är påbörjad, mannen och sonen kapade ca 15 kubik i helgen, så jag har vad jag sysslar med ett tag framöver, om man så säger. Lilla mamsen försökte lite fint säga att hon kanske skulle gått dit och klyvt lite på dagarna. Men se då så dotra stopp, blir inget av med det, det räcker om hon är inne och rör i grytorna och tar det allmänt lugnt och chillar solen på altanen. Det räcker gott. Veden kommer nog in vad det lider.

Som sagt det finns lite att bita i ett tag framöver.

Ha de